Loading...

Blog

Facebook dating tinder

Facebook dating tinder I en e-post til Kulturdepartementet, åpner medgründer av datingtjenesten bnykhaled.com, Morten Gulliksen, for å selge tjenesten til NRK slik at den. Tinder. 1 liker dette · snakker om dette. Make every single moment count. Tinder is more than a dating app. It's a cultural movement. Det ventes nå at Facebook vil ta opp kampen med eksisterende datingtjenester som Tinder og OkCupid. Match Group, som eier Tinder, falt Helt frivillig å være med. Får egen meldingstjeneste. Facebook-sjef Mark Zuckerberg har avslørt at den sosiale tjenesten får en helt ny funksjon.

Lei av de klassiske datingappene? Her er noen andre du kan teste ut! - bnykhaled.com

Datingappene Tinder og Happn er ikke for alle. Her er noen Følg bnykhaled.com på Facebook! bnykhaled.com er en av Norges største datingsider. Snart får Facebook en ny funksjon som skal hjelpe single med å finne sin utkårede på nett.

Under Facebook sin årlige F8 utviklerkonferanse. Det ventes nå at Facebook vil ta opp kampen med eksisterende datingtjenester som Tinder og OkCupid. Match Group, som eier Tinder, falt

Datingappene Tinder og Happn er ikke for alle. Her er noen Følg bnykhaled.com på Facebook! bnykhaled.com er en av Norges største datingsider. Facebook ønsker å hjelpe folk å finne kjærlighet på plattformen. På sin årlige utviklere konferanse, F8, på tirsdag, annonserte selskapet en ny. I en e-post til Kulturdepartementet, åpner medgründer av datingtjenesten bnykhaled.com, Morten Gulliksen, for å selge tjenesten til NRK slik at den.

Det ventes nå at Facebook vil ta opp kampen med eksisterende datingtjenester som Tinder og OkCupid. Match Group, som eier Tinder, falt Snart får Facebook en ny funksjon som skal hjelpe single med å finne sin utkårede på nett. Under Facebook sin årlige F8 utviklerkonferanse.

Nå vil Mark Zuckerberg gjøre det enklere for Facebook-brukere å finne kjærligheten.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail